КАСТЕЛ КАРЛОВО

КАСТЕЛ КАРЛОВО

ул. Околовръстен път 33
Карлово,
България
24.8072274
42.6433499
UserLikes
Име: КАСТЕЛ КАРЛОВО
Адрес: Карлово, ул. Околовръстен път 33
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.kastelexport.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Дистрибутори
Дейност:

Търговия с търкалящи лагери, стоманени въжета, абразивни и диамантни инструменти

Ключови думи: търкалящи лагери, абразивни инструменти, диамантни инструменти, ремъци, вериги

За нас

КАСТЕЛ КАРЛОВО е водеща компания, с предмет на дейност търговия с търкалящи лагери, абразивни и диамантни инструменти, ремъци, вериги, стоманени въжета и други продукти за машиностроителната, въгледобивната, стоманодобивната, леката промишленост и земеделието.

- Оторизиран дистрибутор на лагери NSK – Япония за България (водещ производител в света и Номер 1 в Япония)
- Дружеството е изключителен представител на лагери KBS – Kedron Bearings Services LLC – USA, за Европа.
- Изключителен представител на IKO - Япония
- Изключителен представител на Saint – Gobain Abrasives – Франция, за търговия с абразивни и диамантни инструменти.

КАСТЕЛ КАРЛОВО ООД е една от водещите Български компании, с основен предмет на дейност търговия с лагери и машиностроителни продукти.

През последната десетилетка, Кастел Експорт несъмнено успя да се наложи като една от най – бързо развиващите се компании в света, чрез търговия на едро и дистрибуция на лагери и машиностроителни продукти. Поставяйки си за цел доставки на качествени стоки и задоволяване нуждите на клиентите, успя да наложи стандарт, който другите да следват. Големите складови наличности от над 10 000 типо размера лагери на скла от различни добре известни марки, несъмнено отдели КаКАСТЕЛ КАРЛОВО ООД от техните конкуренти.

Нашата цел е да предоставим на клиентите си най – високо качество и най – добро обслужване на разумни цени. Да доставяме на търговци на дребно, на дистрибутори и клиенти в чужбина качествени лагери и машиностроителни продукти на достъпни и конкурентни цени. Да спечелим доверието на нашите клиенти и да поддържаме високо ниво на лоялност и компетентност. Да задоволяваме напълно нуждите на всеки клиент. Да бъдем модел за добър и надежден доставчик.

Основна причина за успeшният бизнес на Кастел Експорт е целевата и планирана дистрибуция към клиентите ни в цял свят. Причината поради която клиентите предпочитат да работят с Кастел Експорт е защото имаме изградени добри бизнес отношения с най – добрите световни производители и имаме възможност да доставим продуктите до клиентите когато им е необходимо, и сме сигурни, че можем да предложим това което Ви е нужно на добра цена. Също така организираме доставки според Вашите изисквания.
Крайният резултат ... предоставяне на клиентите ефективно, любезно и учтиво обслужване и качествени продукти

Ние няма да Ви разочароваме








 

Открийте ни в Google+